Pages

11 May 2010

Ceronok ker ader blog sendiri ek???

(^_^) hehehe cebenarnyer, sajer je nak test, tgk mcm best jer dierorg ader blog, terasa nak rasa kebest san nyer..maybe akuro dah bowink ngan facebook, dulu friendster, myspace, tagged, hi5 aper lg yg cik Akuro xmasuk..cemua nak masuk..hehehe..mintak2 yg nie berkekalan kan..hehehe..n banyak membawa manfaat kat cik Akuro..yehaa... (dahlah akuro, aper yg ko merepek2 nie) ...insyallah aku akn cuba explore lg.."Do the best Miss Akuro, I know you can do 'it"...chayokkkkkkkkkk....

3 ulasan:

Anonymous said...

ape pun....kehidupan bukan hamya tentang cinta dan perasaan semata...salah atau benar bukanlah ssatu ungkapan yg janggal...menghakimi atau dihakimi adalah antara tugas,tggjawab dan hukuman....semuanyer mengenai kehidupan...ianyer tentang keadaan yang dilalui...tentang semua rasa... terlalu bnyk kata2 indah, terlalu bnyk pedoman,,, namun hakikat tetap hakikat...kita sekatar kemampuan diri kita...tidak perlu berlengah dan bermain madah lagi..percayalah rutin itu tidak menyeronokan..hanya sekadar kebiasaan..kegembiraan yg tidak dijangka hanyalah satu bonus kehidupan..spt hadiah y tak diduga...

Anonymous said...

bagi aku wanita selalu keliru...dan mereka sering jugak hilang arah..walau sudah dapat aper y dicita...mereka masih lagi mudah utk di tipu...nasihat aku...jangan sering lihat pada aper yg ter detik pada hati utk kali pertama,,sertakan lah dngn akal dan iman utk imbangi pendapat dari dalam hati sendiri...

AkURo AiZaWa said...

erm...saperlah yang comment nie...en anonymous naper awk bg comment bg page "ceronok ker ader blog cendiri", (mcm xkena, hehehehe) whatever thank's ya for comment (i know who are u)...

Post a Comment

Radio Karat

Followers