Pages

05 November 2010

Lalalala....Lilililili.....Lululululu (^_^)....

Keputusan yang aku wat betul atau tau tak, aku dah berjaya deactuve account fb aku, serabut, sakit pala, gara2 fb aku krg tido (gara2 krg tido jerawat naik bagai cendawan tumbuh selepas hujan..hahahah), kurang bersama muyat, kurang bersama family....asyik2...kawan2 alam maya, di sbbkan diriku sbgai pggna fb yg tegar aku membuat keputasan utk deactive fb aku, xth smpai bila, maybe sehari, maybe seminggu...sebulan...setahun...or selama lamanye...masa yg menentukan...dan aku dapat fokuskan diri aku dgn blog tomey tomot...oyea...oyea.. yezaaaaaaaaaaaa.....tpkan xth aper aku nak ceritakan dulu, coz kat pala nie...mcm2 nak citer, and yang pasti ia amat memberi kesan yg amat mendalam pada aku...huhuhu...Pejam celik pejam celik dah nak berakhir tahun 2010...Countdown 2011...Goodbye 2010..tahun 2010, adalah thn yg banyak memberi kesan pada aku....Don't Look Back Akuro...Move it...Pass is Pass..:(...

2 ulasan:

shahrul said...

kurang bersama muyat n family.........urmmmmm
lg 1 terlupa ? mybe x penting kot.......(^_@)

AkURo AiZaWa said...

heheheh..xlah..ingat...eh2..pandai plak touching skrg..heheheh

Post a Comment

Radio Karat

Followers